Däckservice på Best Drive i Örebro

Vi lagar gärna dina däck, istället för att du köper nya, om förutsättningarna är rätt.

Har du råkat ut för en punktering eller annan däckskada finns det goda chanser att vi kan laga detta. Vår däckservice är av hög kvalitet och låter dig fortsätta rulla precis som vanligt.

 

När ska man inte laga?

I vissa fall ska man dock undvika däckreparation: om kanttråden är frilagd eller deformerad, om gördeln är skadad, om skadan utsatts för fett eller om det finns sprickbildningar i gummit, som ofta uppstår när man kört med för lågt lufttryck. Tänk alltså på att besöka en verkstad så fort som möjligt efter att olyckan varit framme! Så att vatten, fett eller smuts inte hinner tränga in i däcket eller sprickbildningar uppstår.

 

Laga inte dina däck själv!

Det kan vara svårt att laga ett skadat däck själv. Däck som tappat formen eller fått en bristfällig lagning kan leda till olyckor. Därför rekommenderar vi att alltid vända sig till en verkstad för däckreparation. En kvalitetslagning håller för värme och högt tryck, precis som ett nytt däck.

Om skadorna ligger utanför godkända toleransnivåer är det bättre att köpa nya däck, där vi också är duktiga rådgivare. Allt för att du ska vara säker på vägarna!

 

Återvinning av däck

Är däckservice inte svaret åtar vi oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner skadade eller utslitna däck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan som kund komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem.

 

Välkommen till vår däckreparation i Örebro!

Kontakta oss:

Däck City

Fredsgatan 3
703 62 Örebro

 

Ring oss på: 019-101305

Mail: info@dackcity.se

 Öppettider:

Mån – Fre: 8.00-17.00

Lunchstängt 12-13